Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (2024)

Herstel uw systeem naar een eerder tijdstip om het DLL-bestand te herstellen

  • De meeste DLL-bestanden die in uw Windows ontbreken, zijn per ongeluk verwijderd door uw register of door een virus.
  • Als eerste verdedigingslinie moet u, om de bestanden te vervangen, scannen op malware en systeembestanden om schadelijke bestanden te verwijderen.

Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (1)

XINSTALLEREN DOOR OP HET DOWNLOADBESTAND TE KLIKKEN

Voor het oplossen van DLL-fouten raden we Fortect aan:Deze tool zal de beschadigde of corrupte DLL's vervangen door hun functionele equivalenten met behulp van de speciale repository waar het de officiële versies van de DLL-bestanden heeft.
  1. Fortect downloaden en installeren op uw pc.
  2. Start de tool en Begin met scannen om DLL-bestanden te vinden die pc-problemen kunnen veroorzaken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Start reparatie om kapotte DLL's te vervangen door werkende versies.
  • Fortect is gedownload door 0 lezers deze maand.

Het bestand atlibusbdfu.dll is een cruciaal onderdeel voor uw computer. Dit onderdeel kan de USB-controller configureren, een belangrijk onderdeel van de hardware van uw computer.

In dit artikel delen we enkele tips voor het oplossen van de foutmelding atlibusbdfu.dll niet gevonden of hoe u deze opnieuw kunt downloaden als deze ontbreekt.

Wat is het bestand atlibusbdfu.dll?

Het bestand altibusbdfu.dll is een stuurprogramma dat toebehoort aan Atmel FLIP. Met dit kleine, goedkope ontwikkelbord kunt u aangepaste circuits maken voor embedded toepassingen.

Het is een USB-bootloader die u controle geeft over het programmeren van uw microcontroller. U kunt de chip programmeren via een USB-interface.

Met dit ontwikkelbord kunt u uw aangepaste firmware programmeren en uploaden naar de FLIP met behulp van elke computer met een USB-poort.

Aangezien het de USB-poort gebruikt, kunt u geen foutopsporing uitvoeren als de altibusbdfu.dll ontbreekt of om de een of andere reden niet kan worden gevonden. Je moet eerst vervang het ontbrekende DLL-bestand.

Wat kan ik doen als de fout atlibusbdfu.dll niet gevonden op mijn pc verschijnt?

1. Gebruik een DLL-Fixer

Aangezien atlibusbdfu.dll een niet-Windows-bestand is, is de fout dat het niet wordt gevonden hoogstwaarschijnlijk te wijten aan compatibiliteitsproblemen. Het stuurprogramma voor de bijbehorende app is waarschijnlijk verouderd of u hebt per ongeluk de verkeerde versie gedownload.

Als zodanig heeft u een toegewijde nodig DLL-reparatieprogramma in staat om deze compatibiliteitsproblemen aan te pakken en het DLL-bestand te herstellen naar de eens werkende positie.

2. Voer DISM- en SFC-scans uit

  1. Druk op de Start menu pictogram, typecmdin de zoekbalk en klik opAls administrator uitvoeren.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (2)
  2. Typ de volgende opdrachten en druk opBinnenkomenna elke:DISM.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealthsfc / scannenAtlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (3)

3. Scannen op virussen

  1. druk deramensleutel, zoekWindows-beveiliging, en klikOpen.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (4)
  2. SelecteerBescherming tegen virussen en bedreigingen.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (5)
  3. Druk vervolgens opSnelle scanonderActuele bedreigingen.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (6)
  4. Als u geen bedreigingen vindt, gaat u verder met het uitvoeren van een volledige scan door op te klikkenScan optiesnet onderSnelle scan.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (7)
  5. Klik opVolledige scan,DanNu scannenom een ​​diepe scan van uw pc uit te voeren.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (8)
  6. Wacht tot het proces is voltooid en start uw systeem opnieuw op.

Omdat Windows Defender een basisantivirus is, is het misschien niet zo goed om virussen en malware te verwijderen, zelfs niet met een grondige scan. Daarom raden we een antivirusprogramma van derden aan.

ESET NOD32 is onze vechter, en het is gemakkelijk te zien waarom. Het biedt real-time bescherming tegen alle soorten virussen, Trojaanse paarden en andere malware.

Download ESET NOD32

4. Download het bestand handmatig

  1. Navigeer naar uw browser en download het bestand atlibusbdfu.dll van een vertrouwde site van derden, zoals DLL-bestanden.com.
  2. Installeer het bestand niet vanuit het installatiebestand. Pak de bestanden in de zip-map uit en zoek het bestand atlibusbdfu.dll.
  3. Knip en kopieer het naar de volgende locatie of de locatie waar het Arduino-bestand zich bevindt (Arduino is de microcontroller-apparaatdriver): C:/ProgramFiles (x86)/Atmel/Flip 3.4.7/usb
  4. Druk vervolgens op de ramen sleutel type Apparaat beheerder in de zoekbalk en klik op Open.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (9)
  5. Navigeren naar Poorten en controleer of de Arduino wordt vermeld.
  6. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Stuurprogramma bijwerken. Merk op dat de Arduino-poort ook kan worden vermeld als een onbekend apparaat.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (10)
  7. Selecteer Zoek op mijn computer naar stuurprogramma's en navigeer naar de locatie vermeld in 3 hierboven om het bestand atlibusbdfu.dll te installeren dat u in 3 hierboven hebt geplakt.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (11)
  8. Bevestig de installatie in de volgende prompt.
  9. De fout atlibusbdfu.dll zou moeten verdwijnen.
Lees meer over dit onderwerp
  • Oplossing: Windows Update heeft AMD mogelijk automatisch vervangen
  • Compname is niet toegankelijk: 3 manieren om dit op te lossen

5. Voer een systeemherstel uit

  1. druk deramen+Rtoetsen, typenrstui, en raakBinnenkomen.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (12)
  2. De Systeemherstel venster gaat open. Klik opVolgende.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (13)
  3. Selecteer het herstelpunt waarnaar u wilt terugkeren en klik opVolgende.Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (14)
  4. Klik nu opFinish.
    Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (15)

Zo kunt u de DLL herstellen als deze ontbreekt. Als geen van deze methoden voor u heeft gewerkt, raden we u aan een registry cleaner uitvoeren of een schone installatie uitvoeren als laatste redmiddel.

We hebben ook een uitgebreider artikel over hoe te vinden ontbrekende DLL-bestanden in Windows 10, dus misschien wil je dat ook eens bekijken.

Zoals altijd stellen we het op prijs wanneer u met ons communiceert, dus laat eventuele aanvullende gedachten achter in het opmerkingengedeelte hieronder.

Nog steeds problemen?

GESPONSORD

Als de bovenstaande suggesties uw probleem niet hebben opgelost, kan uw computer ernstigere Windows-problemen ondervinden. We raden aan om een ​​alles-in-één oplossing te kiezen zoals Fortect om problemen efficiënt op te lossen. Klik na de installatie gewoon op de Bekijken&Herstellen knop en druk vervolgens op Start reparatie.

Atlibusbdfu.dll niet gevonden: hoe dit te repareren of opnieuw te downloaden (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6000

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.